ma-vr 10:00 – 17:00 | za 10:00 – 16:00

Samen werken

Samen werken

De overheid trekt zich steeds verder terug uit de zorg voor de maatschappij. Meer en meer mensen die afhankelijk waren van de overheid worden op zichzelf terug geworpen. Deze tijd roept de maatschappij op om verantwoordelijkheid te nemen. Vanuit onze geloofsovertuiging willen we mensen die een nood hebben, helpen in hun dagelijks bestaan.

Doe jij mee?

Samen werken is wat ons betreft de beste oplossing voor het bestrijden van armoede en eenzaamheid. Wij zien het als onze verantwoordelijkheid om bij te dragen aan een meer leefbare maatschappij. Dit doen wij onder andere door een kringloopwinkel te exploiteren. Een aantal projecten zit nog in de koker. Maar we zouden graag met jou en je organisatie, bedrijf of kerk, de handen inéén slaan. Samen staan we immers een stuk sterker.

Wat kan ik doen?

Concreet hebben we een aantal ideeën, maar wellicht heb je zelf ook heel goede ideeën. Invulling geven hieraan laten we naast onderstaande suggesties dan ook vrij.

  • Hang een poster in kantine bij je bedrijf en/of in de foyer van je kerk, vereniging of school.
  • Informeer mensen in je omgeving over de mogelijkheid vrijwilligerswerk te kunnen doen.
  • Nodig ons uit voor een presentatie op je bedrijf, bij je vereniging of in je kerk.
  • Verzamel spullen met je vereniging (van meubels, kleding tot oud-papier etc..) Alle beetjes helpen.

Samenwerkende organisaties:

partners_nhfamiliekerkpartners_dehoopggzpartners_hiambachtpartners_ambachtsebedrijven creatiefbureaukobout-logologo-geinwijslogo-nieuwegein

logo-lister