ma-vr 10:00 – 17:00 | za 10:00 – 16:00

Spullen over?

Spullen over?

Geef ze een tweede leven!

Ophalen

Zijn je spullen te groot om zelf te vervoeren of heb je zelf niet de kracht je spullen te sjouwen? Wij halen spullen met alle liefde op. Vul onderstaand formulier in voor een afspraak. Bedenk wel: De spullen moeten verkoopbaar zijn zodat wij er anderen mee kunnen helpen. Wanneer het niet bruikbaar is of (ernstig) beschadigd, kunnen wij het niet gebruiken voor hergebruik. We zullen dan de spullen helaas moeten laten staan.

Brengen

Ben je je huis aan het opruimen? Spullen die je niet meer gebruikt staan maar in de weg? Weggooien is zonde, vooral als je er een ander blij mee kunt maken. Maar wat dan? Breng ze langs bij Nieuwe Hoop Kringloop!

Afspraak maken

Je kan ons uiteraard bellen voor een afspraak. Afhankelijk van je woonplaats kun je bellen met de dichtstbijzijnde vestiging. Of je kunt onderstaand formulier invullen. Let op! In beide gevallen kan de wachttijd oplopen. We zijn afhankelijk van het aantal afspraken in onze agenda.

Spullen over? Geef ze een tweede leven

Vul onderstaand formulier in voor een afspraak:

  • Met het aanbieden van je spullen steun je meerdere goede doelen bij jou in de buurt. Maar let op! Onze chaffeurs worden getrained om te herkennen of iets verkocht kan worden. Zij hebben altijd de keuze iets te laten staan. Dit doen we omdat zodra wij iets aannemen wat we niet kunnen verkopen het voor ons als bedrijfsafval wordt gezien. Hierdoor worden wij op kosten gejaagd en dit kan dan niet naar de goede doelen die wij steunen. Met het verzenden van dit formulier en het aanbieden van je spullen ga je met bovenstaande akkoord. LET OP! Wij halen alleen spullen op vanaf de begane grond.