ma-vr 10:00 – 17:00 | za 10:00 – 16:00

Uit de kast

Uit de Kast - Tweedehands kleding

Uit de kast - Kleding - Accessoires - Fashion - Sieraden - Design - Re-use - Re-cycling

Uit de kast is meer dan kleding en fashion. We willen met ‘Uit de kast’ laten zien dat iedereen welkom is. Uit de kast is een nieuw platform dat ook iedereen wil laten nadenken over ‘wie je bent’, ‘waar je vandaan komt’ en ‘wie je wilt zijn’. Maar vooral dat ‘gewoon zijn’ goed genoeg is. Dat het niet uit maakt waar je vandaan komt­ wie je bent geweest of wat je hebt gedaan.. Maar nadenken over wie je authentieke ik is. Want.. wie wil je zijn? Als je namelijk jezelf volledig durft te omarmen wordt het ook makkelijker de ander te accepteren.

Uit de kast wil je uitdagen na te denken over thema’s die vaak punt van discussie zijn, zoals je geloof, ras of geaardheid en nu (heel recent) gender. Bij Nieuwe Hoop is iedereen welkom. Er werken moslims, christenen en boeddhisten. (Ex-) Verslaafden, gepensioneerden, mensen met een handicap, verstandelijke of andere problematiek. Er werken Homo’s lesbo’s en transgenders. Filosofen, pragmatisten, ondernemers, ex-gedetineerden en mensen met een (lange of korte) afstand tot de arbeidsmarkt. En wat zien wij in de praktijk? Dat ondanks al onze verschillen; we gewoon mens zijn! En als je liefde kan uitdelen en ontvangen dan komt het allemaal wel goed.

Wil jij bijdragen aan dit project of heb je ideeën en inspiratie? Laat het dan weten. Neem contact met ons op via Social Media, deze website of mail naar fabienne[at]nieuwehoop.nl