ma-vr 10:00 – 17:00 | za 10:00 – 16:00

Vrijwilligerswerk

Kringloopwinkels op 4 locaties

Ons werk valt of staat met vrijwilligers.

Wij willen mensen helpen. Dat is wat we zeiden toen we onze eerste winkel opende in Hendrik-Ido-Ambacht. Nu enkele jaren verder werken we met meer dan 270+ medewerkers dagelijks om deze droom te verwezenlijken.

Met elkaar

Met elkaar dragen we bij aan een samenleving die omziet naar elkaar en het zit ‘m in de kleine dingen. Een glimlach, een bakje koffie. Het feit dat je er die dag bent in de winkel om jouw steentje en talent in de organisatie te brengen.

We zijn zo trots op het feit dat er 270+ mensen ‘Ja’ hebben gezegd tegen onze missie. Armoede en eenzaamheid bestrijding en liefde uitdelen aan mensen om ons heen. Het klinkt wat zweverig misschien maar wij geloven dat deze kleine dingen een groot verschil maken bij mensen die niemand hebben of juist even een luisterend oor nodig hebben.

Wat doen we nog meer?

Naast deze kleine dingen willen we ook van betekenis voor mensen die geen geld hebben en elke maand het moeilijk hebben om de eindjes aan elkaar te knopen. Maar ook voor mensen die al langere tijd werkloos zijn en een (flinke) afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Wij steunen maandelijks mensen die afhankelijk zijn van de voedselbank en zo kunnen gezinnen zich meerdere keren per jaar geheel gratis komen kleden en krijgen zij maandelijks een waardebon. Het is teveel om op te noemen (daarom hier een link naar onze goede doelen pagina) maar om nog iets uit te lichten; In Rotterdam werken we samen met Stichting Ontmoeting waarbij we mensen die op straat leven (of hebben geleefd) een kans op werk bieden door onze winkel in te richten als werkervaringsplekken. Zodat zij makkelijker door kunnen stromen naar betaald werk. Daarnaast doneren wij, zodra zij een huis krijgen de gehele inrichting van hun huis. Van vorken en messen tot wasmachine en koelkast. Dit boxen wij dus samen voor elkaar en daarom zijn we zo trots op al onze hardwerkende vrijwilligers!

Ben je benieuwd wat je allemaal kan doen in onze winkel? Bekijk dan onze vrijwilligers vacatures

photo_vrijwilligers_inschrijvenWil jij met ons meewerken?!

Wat gaaf dat je je wilt inschrijven als vrijwilliger. Mensen zoals jij zijn steeds meer nodig. Met jouw hulp kunnen we anderen meer en meer helpen. Of het nu is in de winkel, de bus of het magazijn, je hulp is super welkom. Onthoud…, we waarderen elke hulp!

  • Meerdere keuzes mogelijk
  • Meerdere keuzes zijn mogelijk
  • Maak een keuze bij welke vestiging je graag zou willen werken.